Week 7, 2016

Donderdag, de eerste repetitie ná carnaval wordt traditioneel de jaarvergadering. gehouden. Maar omdat Jos verhinderd was en een jaarvergadering zonder secretaris ook niet zo handig is werd ze verschoven naar volgende week 18 februari. Helaas was Geert deze week niet beschikbaar en dus een beroep op Ivonne om de repetitie te leiden. En we weten dat ’t nooit tevergeefs is. Hartelijk dank dat je dit weer wilde doen Ivonne.

Bashana Haba,’ah, als eerste stuk. was toch wel wat weggezakt. Vooral bij de mannen. Misschien de tol van carnaval en enkele verkoudheden? De vrouwen daarentegen waren best goed in vorm. Het was heel nuttig om dit mooie stuk weer op te halen en het repeteren van de stemmen apart was heel effectief.

Na de pauze met een lekkere koek van Huub die op 8 februari jarig was, werd nog “Du bist’s, dem Ruhm….’ter hand genomen. Na een aarzelend begin, kwam dit toch duidelijk beter uit de verf. Met het ‘Ave Verum’ voor Huub werd deze repetitie wat eerder afgesloten.

Volgende week 18 februari dus de jaarvergadering. Kun je onverhoopt niet aanwezig zijn, dan graag dit even laten weten bij afmelden@kemmerekoor.nl