Week 49, 2011

Het grootste gedeelte van de repetitie werd druk geoefend op de Mis van Mozart. Onder de pauze werd aandacht ( en een bijdrage ) gevraagd voor Thomas uit Venray. Zie voor meer informatie www.toekomstvoorthomas.nl De derde helft was weer gezellig en daar werden toch weer geluiden opgevangen over deelname aan de knalavond 2012…wie durft…?

Het is onze kemmerekoor-technici gelukt de oude cassettebandjes van de Mis ( Pasen 2004 ! ) digitaal op de computer te krijgen en alle leden kunnen hun partij terugvinden op de website van het Kemmerekoor ( www.kemmerekoor.nl ) onder het hoofdje: Leden. Dan kiezen voor studie/muziek en er kan geoefend worden. Om te voorkomen dat de muziekbestanden elke keer opnieuw “gedownload” of te wel van internet moeten worden afgehaald, wat een boel data(post)verkeer betekent, wordt de gekozen partij meteen automatisch op je computer opgeslagen. Deze staan dan op de standaard download directory van je browser( plaats, waar de van internet afgehaalde bestanden door Uw zoekmachine (browser) op je computer worden neergezet). Voor leden, die niet beschikken over internet, zijn nog bandjes beschikbaar.

Denk aan de datum van de generale repetitie voor kerst op zaterdagmorgen 17 december! Noteer deze datum alvast in Uw agenda.
a.s. Donderdag 8 december repetitie in zaal de Kei, om 20.00 uur.
a.s. Dinsdag 6 december om 20.00 uur bestuursvergadering bij Ger.
Afmelden voor de repetitie bij Gera, tel. 533264, gera_bouter@xs4all.nl