Week 48, 2014

De repetitie van afgelopen donderdag begon met een indrukwekkende minuut stilte voor de overleden  pastoor Wim van Kempen. Bijna 23 jaar was hij pastoor van de Sint Willibrordus  parochie  en  geestelijk adviseur van het Kemmerekoor.  Als het maar even kon was hij aanwezig op de jaarvergaderingen van het koor en gaf dan de leden op zijn unieke  manier  een steuntje in de rug.  Hij  toonde altijd warme interesse  en kon geweldig genieten  van al die uitvoeringen van ons koor in de parochiekerk, bij de kapel in het bos of waar dan ook.  Als wij hém zagen genieten, was de uitvoering  voor ons al weer geslaagd.  We kunnen hem niet missen,  toch zullen we zonder deze prachtige man verder moeten.

De dood staat heel kort bij  het leven, zo bleek weer tijdens  de pauze.  Een van de leden trakteerde op blauwe en roze muisjes met chocolade, omdat ze trotse oma was geworden van  twee kleinkinderen.

‘Bashana Haba’ah’ ( je zult nog zien, hoe goed het volgend jaar zal zijn )  werd op verzoek  van en voor de een jaartje ouder geworden dirigent Geert ingetogen gezongen.

A.s. donderdag 27 november  is de repetitie om 20.00 uur in zaal de Kei. Is het echt niet mogelijk om op de repetitie of op de uitvoering aanwezig te zijn dan s.v.p. afmelden  bij Thea Moors, tel. 077-3971799, email adres  afmelden@kemmerekoor.nl.