Week 35, 2017.

Zo’n eerste repetitie ná de vakantie heeft altijd weer ’n speciaal tintje. We zien elkaar terug na een pauze van zo’n zes weken en ieder heeft wel ’n verhaal.  
Monique, in haar praatje van ná de vakantie, was blij om bijna iedereen weer terug te zien al waren er enkele nog afwezig.  Een moment in mineur werd haar mededeling dat Dorry, Magdaleen en Rietje, allen uit Venray zich hebben afgemeld als lid. Ze hebben ’t wennen aan ’t koor een eerlijke kans gegeven,  maar het is niet de klik geworden die ze hadden gehoopt.  De wekelijkse trip naar Geijsteren en het tijdstip waren bovendien iets lastiger als ze hadden ingeschat.  Heel jammer allemaal.
Verder zei Monique  dat in dit tweede, uitnodigende half jaar  het koor druk zal zijn met activiteiten te beginnen met de Picnic songs a.s. woensdag 30 augustus bij de Sint Willibrordus kapel.  De koorleden worden daar om 19.15 uur verwacht.  Verder herinnerde ze aan zondag 24 september, de heidag en 1 oktober de mis voor de KBO in de grote kerk in Venray.

Nadat alle stukken voor woensdag gedegen waren doorgenomen zijn we alle jarigen uit augustus gaan toezingen. Rob Kuiper op de 2e, Door Schoenmakers op de 5e,  Dionne  Boks op de 7e, Agnes Lenssen op de 9e, Ger Elbers op de 17e en Maria Goumans  op de  20e augustus. Het was een vrolijke boel met voor allen een hartelijk hiep, hiep, hoera.

Voor het klaar zetten van de stoelen zijn aan de beurt:  Huub Kunen – Frans Overman – Rinus Reukers en Chris Roose.

Tenslotte nogmaals de liederen voor de Picnic songs en deze in de zwarte map doen:
– Colours of the Wind
– Hallelujah
– Fields of Gold
– Een Geijsters Lied