Week 34, 2017.

Voor het Kemmerekoor nadert alweer het einde van de vakantie. Het was op de laatste avond voor de vakantie  – 13 juli – een gezellig optreden op de camping met een hapje en een drankje na. Carla en Ron nog hartelijk bedankt voor de hartelijk ontvangst en alle borreltjes die we hebben genoten.

Zaterdag 15 juli waren er nog vier leden actief bij de opschoonactie van de gemeente Venray. Dit waren: Gerardine – Helena – Janine en Ger. De omgeving van industrieterrein  “De Blakt’ en een stukje Oirlo zagen er daarna weer spic en span uit. Heel fijn en hartelijk dank dat zij dit voor het koor hebben gedaan.

Donderdag 24 augustus hopen wij elkaar weer zo voltallig mogelijk terug te zien voor een gezellige repetitie en natuurlijk het gebruikelijke napraten over de vakantie.

Geert wil  deze avond volledig gebruiken als voorbereiding op de Picnicsongs op woensdag 30 augustus bij de Sint Willibrorduskapel.  Daarom zijn verzoek en ook van de repertoirecommissie om onderstaande stukken  in de uitvoeringsmap mee te brengen.
– Colours Of The Wind
– Hallelujah
– Een Geijsters Lied
– Fields of Gold

De stoelen moeten ook weer klaar gezet worden. Hiervoor zijn aan de beurt:
Harry Poels – Kees Bergman – Jos Gerritsen en Jan Kleeven.