Week 36, 2017.

Vanzelfsprekend was het niet doorgaan van de picnicsongs het meest besprokene vóór het begin van de repetitie. Het is volgens ingewijden ook niet eerder voorgekomen.
Ter voorbereiding op de KBO mis van 1 oktober werden de mis van Gounod uitgereikt,  Du Hirte Israels en het oude ‘Immaculata”.  Echter dit laatste in een Venray’s jasje. Het lied is daar bijzonder geliefd want tijdens de jaarlijkse dialect mis van het Veldeke is dit voor het koor van dienst een verplicht nummer.

Thea kwam weer met een heel prettige verrassing in de vorm van sierkalabasjes en agapanthus. Ze werden voor € 1,00 per zakje verkocht en de gehele opbrengst is voor het koor. Thea, hartelijk dank hiervoor en een groot compliment is op z’n plaats.

Het van buiten zingen begint vorm te krijgen. Het volgende stuk dat Geert op zijn verlanglijst heeft staan is “Amigos Para Siempre”. Een uitdaging en naar gevoel niet zo’n lastige.  Het moet voor de meeste koorleden zeker wel lukken al hebben enkelen er toch wel moeite mee. Succes met het oefenen.

De jarige Ivonne van woensdag koos als felicitatielied “Queen for tonight”. Begrijpelijk vanwege de mooie alt solo hierin.

Volgende week zijn voor de stoelen de volgende mannen aan de beurt:
Wilbert Cuypers – Ger Elbers – Jan Klein-Schiphorst en Alphons van Nispen.