Week 28, 2015

De warmte trotserend werd hard gerepeteerd. De Pa, Pa, Pa Pa’s kwamen uiteindelijk ook goed. Voor de jarige werd ‘That Man” bij gelegenheid omgedoopt in “Den Kerl”

A.s. donderdag 9 juli is er geen repetitie. De generale repetitie voor Geijsteren Kei Muzikaal is a.s. vrijdag 10 juli om 20.00 uur in het Gemeenschapshuis de Alde Schôl. ..
Zie hiervoor ook onderstaand bericht van Monique.

Beste medezangers,

Over een dikke week staan we samen o.a Cabaret te zingen. Je kunt bijna niet stil blijven staan als je het zingt, de muziek en de sfeer van het lied nemen je mee in de wereld van Cabaret. Daarom dachten enkele van ons dat het leuk zou zijn een paar attributen aan de uitvoering van het lied toe te voegen. Gisteren vond ik Jan K. bereid om witte handschoenen, een hoge hoed, misschien wel een jacquette te dragen om vooraan te staan met een keurige wandelstok en zo het publiek mee te nemen in de sfeer van.. Voor de dames hebben we gedacht aan een zwarte haarband met 2 veren . Dit is nog in ontwikkeling! Het lijkt ons zomers en mooi wij allemaal zoveel mogelijk in het wit of licht beige ons kleden. Daarbij zou ik willen vragen of iedereen, voor zover hij/zij een gekleurde sjaal (een beetje lang) zou willen meenemen, dan fleurt het meeteen op en kunnen de dames voor het Afrikaans lied meteen van de sjaal een Afrikaans hoed, of wikkelrok maken. Daarna wordt het een sherp over een schouder.
Misschien heb je thuis een lap kleurrijke stof waar je niets meer mee doet en die zou kunnen dienen als sjaal/sjerp/wikkelrok. We hebben toch zoveel schatten op onze zolders!

Ik zou zeggen, neem alles mee voor de generale repetitie, dan kunnen we een duidelijk plan maken.

Alvast dank voor jullie meedenken en meewerken, het wordt vast leuk!

Monique van Nispen