Week 17, 2014.

Na een voorbeeldige generale repetitie op woensdagavond liep de spanning toch wel op naar de eerste uitvoering van de Sint Michaëlsmis van dirigent Geert: De opluistering van de Hoogmis van Pasen in de parochiekerk. Na een lange inzingrepetitie bracht het  mooie pianospel van pianist Hans de juiste sfeer voor het begin van de Hoogmis in de volle kerk.

Als deelnemend zanger kun je moeilijk beoordelen hoe een uitvoering de luisterende mensen bereikt. De enthousiaste reacties na afloop: ‘Heel mooi en  verrassend tot totaal anders dan anders en erg bijzonder,’ gaven extra cachet aan het dankwoord van de pastoor, die had genoten van deze nieuwe mis  waarbij  de vele onverwachte, maar aangrijpende overgangen in zang en  muziek hem getroffen hadden.  ‘Dat  mede daardoor de hoogmis wat langer duurder dan normaal, moet toch af en toe kunnen,’ waren zijn woorden.

Komende donderdag 24 april is om 19.30 uur stemvorming, deze keer voor de Alten. Graag op tijd aanwezig, omdat een half uurtje stemvorming zo voorbij is. Om 20.00 uur is de algemene repetitie, waarbij we ons zomerprogramma weer op pakken.

Verhinderd voor de stemvorming of repetitie; s.v.p. afmelden  bij Thea Moors, tel. 077-397199, email adres  afmelden@kemmerekoor.nl.

Potgrond kan besteld worden via Jan Kleeven, tel. 531897, email adres jankleeven@ziggo.nl of Ger Elbers, tel. 531544, email adres