Week 28, 2014.

Ook de repetitie van afgelopen week werd gehouden op de kasteelruïne. Na 21.00 uur werd de repetitie  in zaal de Kei voort gezet, waar als afsluiting voor de twee jarigen van de week het ‘Hee goade mee’ van Gerard van Maasakkers in een bewerking van dirigent Geert Verhallen  werd gezongen. .

Afgelopen zondag nam het Kemmerekoor  deel aan het  Midzomerconcert op de Kasteelruïne, georganiseerd door  de Stichting Cultuurpodium Geijsteren.  Op het goed georganiseerde treffen  zong het Kemmerekoor als eerste. Het ‘Colors in the Wind’ klonk meteen goed, terwijl dirigent en pianist  nog moesten wennen aan de  wind, die strak over de kasteelruïne waaide.  Het gehele repertoire werd onder een  zonnetje bij een lekkere temperatuur gezongen, wat door het talrijke publiek erg werd gewaardeerd.  Confetti begon na de aankondiging door de tune van de Muppetshow met het lied  ‘Het regent zonnestralen!.  Het begon inderdaad iets te druppen, maar  hun optreden was prachtig en  met en zonder fleurige paraplu’s  sloten ze heerlijk af met ‘Every body needs somebody”.

A.s. donderdag 10 juli sluit het Kemmerekoor de eerste helft van het zangjaar af met een concert op de Landgoed camping  Geijsteren. De aanvang van het zomeravond voor de campinggasten en andere belangstellenden  is om 20.00 uur. De leden worden om 19.45 uur  bij de receptie van de camping. Mocht het weer a.s. donderdagavond  niet  meewerken zingen we nog even  in zaal de Kei..

Is het echt niet mogelijk om op het concert a.s. donderdag  aanwezig te zijn, dan s.v.p. afmelden  bij Thea Moors, tel. 077-397199, email adres  afmelden@kemmerekoor.nl.