Week 22, 2015.

In de ‘knusse’ Alde Schôl, keek tijdens de repetitie van de afgelopen week een tenor na de pauze verschrikt om zich heen. Hij was helemaal alleen opgesloten tussen de sopranen rechts, de alten links, de bassen in zijn rug en de goedgemutste doch even grimmig kijkende dirigent aan de voorkant. Voor de pauze had de eenzame man in het gezelschap verkeerd van nóg een tenor, maar die was inmiddels met verplichtingen elders (?) met de avondzon vertrokken. Even bedacht hij zich een acute aanval van ingewandenstoornis te simuleren, maar dat zat niet in zijn aard. Een poging om zich stiekem bij de bassen te voegen mislukte,zodat hij in z’n eentje zich staande moest houden tussen het zanggeweld rondom zich heen. Met af en toe de sopranen dan wel de bassen ondersteunend sloeg hij zich dapper door de rest van de repetitie heen.

A..s. donderdag 28 mei is de repetitie om 20.00 uur in zaal de Kei. De eenzame tenor komt dan even bij aan de overkant van de Oostzee.

Uitstekende potgrond in zakken van 70 liter is nog steeds verkrijgbaar. Bel of mail even Jan Kleeven, tel. 531897, email jankleeven@ziggo.nl of Ger Elbers, tel. 531544, email elbersvennekens@hotmail.com. De potgrond wordt dan eventueel thuis bezorgd..