Week 22, 2012

Ondanks de erg zwoele avond  was het toch een gezellige en waardevolle repetitie. Geert paste het programma slim aan vanwege het gebrek aan mannelijke zangers. Met name de tenoren waren met erg weinig, dit vanwege de voorjaarsvakantie van de helft van hen. Een nieuw experiment in onze zoektocht naar het nieuwe repertoire was Bashana Haba’ah. Een mooie melodie  met de volgende ( hebreeuwse  ) tekst: Volgend jaar, als er vrede is,  zullen we naar  het mooie gewone leven kunnen terugkeren, het leven wat  zo lang door ons ontkent  is. Je zult het zien.  O, hoe goed zal het zijn, volgend jaar!

Ook werd er weer geoefend op Fragile van Sting.  Hierbij moeten we de komende tijd laten horen en zien, dat we ook moeilijkere nummers onder de knie kunnen krijgen!

Donderdag  31 mei is de volgende repetitie. Om 20.00 uur in zaal de Kei.  Afmelden kan bij Thea, tel. 077-3971799, emailadres:  afmelden@kemmerekoor.nl  Graag indien nodig afmelden voor donderdagsmiddags 12.00 uur.

Voor potgrond:  Een telefoontje of mailtje naar Jan Kleeven, ( jankleeven@ziggo.nl , tel. 531897) of Ger Elbers, ( tel. 531544, elbersvennekens@hotmail.com ).