Week 23, 2012

Een mooie repetitie  afgelopen donderdag, met o.a. russische en hebreeuwse liedjes. Een repetitie  die we afsloten met het stemmige Halleluja voor de jarige van de week.

Na afloop heeft de programmacommissie nog vergaderd en besloten dat uit de experimenten van de laatste repetities er 5 nieuwe  nummers aan het repertoire worden toegevoegd.  De partituren worden inmiddels besteld en vanaf komende donderdag gaat dirigent Geert ervoor ons deze nummers eigen te laten maken.  Eind oktober, als het  jubileumconcert in Vierlingsbeek plaats vindt, moet ons nieuwe repertoire staan.

Komende donderdag  7 juni  is het koning schieten van het Gilde, een evenement waaraan een aantal mannen van het koor zullen deelnemen.  Ook zijn er al enkele leden van het koor op vakantie.  Om op tijd te kunnen inspelen op de vraag of het zin heeft deze week de repetitie door te laten gaan vraagt het bestuur de leden om zich deze week indien nodig zeker en in een vroeg stadium af te melden.  De  repetitie is om 20.00 uur in zaal de Kei.  Afmelden kan bij Thea, tel. 077-3971799, emailadres:  afmelden@kemmerekoor.nl  in ieder geval voor donderdagsmiddag 12.00 uur.

Gezien de afwezigheid van  de gilde-mannen,  wordt de derde helft een weekje uitgesteld.

Voor potgrond:  Een telefoontje of mailtje naar Jan Kleeven, ( jankleeven@ziggo.nl , tel. 531897) of Ger Elbers, ( tel. 531544, elbersvennekens@hotmail.com ).