Week 11, 2013

Het leek een gewone repetitie afgelopen donderdag, waar zoals gewoonlijk weer hard gewerkt  en intensief gezongen werd door de alten, bassen tenoren en sopranen.  Het moet gezegd, het klonk ook werkelijk allemaal mooi.  Ook ‘Fragile’  klonk hemels en als donderslag bij heldere hemel was ‘t daar dan:   Met een brede smile en met zijn handen  op de pianotoetsen zijn woorden muzikaal ondersteunend  gaf Geert  hét compliment aan het koor: Hij had al veel koren ‘Fragile ‘ horen zingen en hij had over de uitvoering  altijd zijn bedenkingen  gehad,  maar dit was anders, dit was goed, dit leidt tot iets moois. Dit gaf de aanwezigen een geweldige ‘boost’ en pas ruim na tienen werd voor de jarigen nog  het franse drinkliedje ‘Tourdion’  en het populaire ‘Fields of Gold” gezongen.

A.s. donderdag  14 maart is de generale repetitie voor het concert in Roggel.
Aanvang om 20.00 uur in zaal de Kei. Mocht je verhinderd zijn, s.v.p. afmelden bij Thea Moors, tel. 077-397199, emailadres  afmelden@kemmerekoor.nl

Op zaterdag 16 maart ‘s morgens  is weer de jaarlijkse potgrondactie. Zie de advertentie elders in het Geijsters Nieuws. De leden die de actie actief meedoen worden om 10.00 uur verwacht bij de Fa. Jakobs aan de Heikampweg.

’s Avonds gaat iedereen op eigen gelegenheid ( met volle auto’s!?) naar het Voorjaarsconcert van Melodia uit Roggel.  Het concert vindt plaats in zaal “La Rochelle”, Pastoor Hanraetsstraat  7a in Roggel. De zaal is open om 19.30 uur. Het concert begint om 20.00 uur.