Geijsteren Kei Muzikaal Speciaal

logo kei muzikaal

Het songfestival had Anouk maar Geijsteren Kei Muzikaal heeft Aniek!

Bent u ook zo nieuwsgierig naar het vervolg van Anieks’  zelfverzonnen ‘Nijntje epos’, of heeft u de eerste aflevering gemist? Binnenkort krijgt u de kans om haar te beluisteren, want op zondag 23 juni as. treedt zij als een van de jongste Geijsterse talenten op tijdens Geijsteren Kei Muzikaal. De nieuwste editie van dit evenement draagt dit jaar de extra toevoeging ‘Speciaal’ omdat het organiserende Kemmerekoor haar 45e verjaardag viert, goed voor een extra feestelijk tintje.

Opnieuw is de organisatie er in geslaagd om een zeer gevarieerd programma samen te stellen met muzikale bijdragen van jong en iets minder jong in verschillende stijlen. ‘Speciaal’ is het optreden van troubadour  Math Craenmehr, midden tussen de andere artiesten. Zijn aanstekelijke manier van muziek maken is zo uitnodigend dat het vrijwel onmogelijk is om niet mee te doen. Bovendien is er na afloop van het programma, dat van 14.00 tot 17.00 duurt, ook nog live muziek om bij na te praten.

Een gezellig terras, een geweldige sfeer en de vele talenten zorgen voor een bijzondere belevenis in een bijzonder dorp, hopelijk bent u er bij.