Feestconcerten Kemmerekoor langs de Maas

Op zaterdag 23 juni viert het Kemmerekoor uit Geijsteren haar 50-jarig bestaan met een feestelijke jubileum boottocht over de Maas. Onderweg meert het koor aan voor korte optredens met bekende nummers uit de roerige jaren zestig. Nummers als het Land van Maas en Waal van Boudewijn de Groot, What a wonderfull World van Louis Armstrong, Hello Mary Lou van Ricky Nelson, Sammy van Ramses Shaffy,  When I’m sixty-four  van The Beatles en nog meer bekende nummers uit die jaren staan op het repertoire. Het koor nodigt iedereen van harte uit op een van deze locaties zo’n roerig optreden mee te maken.

De boot vertrekt op deze zaterdag om 10.30 uur vanuit de haven in Wanssum. Voorafgaand aan het vertrek zal het koor haar eerste optreden uitvoeren bij de haven in Wanssum, op het terrein bij de Jumbo. Daarna volgen er nog optredens op het dorpsplein in Arcen, wordt er vanaf de boot een optreden verzorgd bij camping en café-restaurant Tante Jet in Blitterswijck, en de boottocht wordt afgesloten met een optreden op het nieuwe dorpsplein in Geijsteren.

De planning van de optredens tijdens de boottocht ziet er als volgt uit::
10.15 Optreden bij de Jumbo in Wanssum *
13.15 Optreden op het dorpsplein in Arcen
15.00 Optreden bij Tante Jet in Blitterswijck
17.00 Optreden op het dorpsplein in Geijsteren
*     De tijden van de optredens zijn bij benadering

Wie op die dag tijdens de optredens van het koor bij toeval in de buurt is van de locaties, waar het koor optreedt, of  wie er graag een ommetje voor wil maken om het koor te kunnen beluisteren, is van harte welkom. Lekker op een terras zitten, een glas bier of wijn er bij, en dan mee zingen, mee fluiten, mee neuriën met liedjes die iedereen nog kent, laat zo’n kans niet liggen.